måndag 14 oktober 2013

Höstlov i rucklet

Vi passar på att ta ett litet höstlov ute i Rucklet nu när föräldraledighet ger oss möjlighet att ta ledigt lite längre än bara över helgen. Vi har ett par projekt vi vill hinna med under tiden här ute och det är bland annat att byta fasad på "altandelen" av huset. Huset var ju från början brunt och gult med vita knutdetaljer, men vi har målat det bruna svart pö om pö. Det blir inte vansinnigt stor skillnad, men om man ser efter ordentligt, ser man att huset nu har hela fyra olika färger. Tanken är att det gula ska försvinna helt och ersättas med vitt så att det blir lite ljusare på altanen. 
Så här långt visar sig höstvädret från den fina sidan och det sprakar av färger härute. Håll tummarna för att det fina vädret fortsätter!


2 kommentarer :

  1. LINDA sa...

    Oj, så vackert! Och så härligt att kunna ta lite höstlov - det har ju varit alldeles ljuvligt i veckan. Märkligt nog så är det nästan avlövat här och ändå har det nästan varit vindstilla. Är så glad att jag tog mig tid att verkligen njuta av färgprakten förra helgen ... då trodde jag att den skulle hålla i sig länge än.

    Hoppas du får en jätteskön helg!
    //Linda

  2. Jo sa...

    Linda: Ja, det är helt underbart att kunna vara här ute under en lite längre period så här års. Det är så lugnt och skönt i skärgården på hösten! Vilken tur att du tog dig tid förra veckan så du hann med att njuta!
    Ha en fin helg du med! :)