söndag 23 mars 2008

Kallt III !

Jovisst artar påsken sig bra. Om det inte vore för att vattnet har frusit.
- Aja, det är ju bara att hämta i pumphuset och värma vatten på spisen, det har vi ju gjort förut, det har ju gått bra..

Jo, det hade ju gått bra om det inte vore för att jag fick för mig att stryka ett par blivande gardiner (som skulle hänga för fönstrena och på så sätt skulle värmen inte stråla ut genom fönstrena iallafall) och lyckades kortsluta något när jag satte i strykjärnet. En tredjedel av alla uttag slutade att fungera. Jag hade alltså lyckats paja "en fas". Med påföljd att spisen inte fungerar.

- Aja, vi kan väl använda vattenkokare om vi vill ha varmt vatten, sen får vi väl arrangera om elementen och värmarna så att de sitter i de få uttag som fungerar.


Visst funkar saker även om det verkar vara någon som sätter krokben för oss hela tiden. Det gick t ex alldeles utmärkt att laga tacos på gasolgrillens kokplatta. Dessutom, det som inte dödar en, härdar en, eller vad är det nu det heter?
För övrigt kan jag tala om att uttrycket Frysa häcken av sig får en helt ny innebörd när man får gå på toa i ett ouppvärmt utrymme såhär års.

0 kommentarer :